DIY 7 stylových nápadů, jak posvítit na letní noc

Léto vybízí k dlouhému nočnímu klábosení a ponocování. Aby nám, při tom užívání si teplých večerů bylo co nejpříjemněji, tak ztlumte světla a nechte se okouzlit malými světýlky, které vnesou romantiku a pohodu do našich letních nocí.
Je jedno, zda je trávíte na zahradě, v pergole nebo na malém balkónku uprostřed města.

Zdroj: Pinterest
Do květináčů dejte rovnější klacíky nebo dřevěné násady, zasypejte je kameny, nebo ještě lépe zabetonujte. Vznikne vám tak ,,plot'' na který rozvěsíte světla. Hezké k olemování cesty.

Zdroj: Pinterest

Vzít spousty světýlek a dát je kam nás jen napadne. V tomto případě je lepší je mít na elektriku, jinak bychom měnili jenom baterky, že?

Zdroj: Pinterest

Prázdné lahve od alkoholu (samozřejmě pokud to není Božkov vodka:D) bych nevyhazovala. Můžete je využít jako lampičky. Láhve od od Amaretta nebo například Jacka Danielse vypadají pěkně a jednoznačně originálně.

Zdroj: Pinterest

Stejně tak starý žebřík, na který by jen odvážný stoupnul, ale pořád ho máte uskladněný na zahradě. Oprašte ho, natřete, klidně i s patinou a na závěr ozdobte! Světly, větvemi či dekoračními předměty, které jste mysleli, že už nevyužijete (a že jich doma máte co?). Vznikne vám tak dominantní doplněk a navíc ho můžete na každou sezónu zdobit jinak:-).

Zdroj: Pinterest

Slunečník taky nemusí zůstat tuctový. Pár světýlek a hned je jako nový, fešák.

Zdroj: Pinterest

Co s děravou konví? Pozor! NEVYHAZOVAT! Mrkněte, kolik parády může ještě nadělit.

Zdroj: Pinterest

A jako poslední vám představím ohniště, které nemusí zrovna hořet a přece hoří. Rozpalte ho jinak:-).

Inspirovali jste se? Tak který nápad se vám líbil nejvíce?


Mějte pohodový týden, ať už ten pracovní, nebo dovolenkový.


Vaše





CONVERSATION

6 komentářů:

  1. A mě se líbí žebřík. Rozhodně víc k tomuto účelu než k tomu, ke kterému má primárně sloužit. Stejně na něj nevylezu:-)
    Henrieta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Henrietko, já když si vzpomenu na jak vysokananánský žebříky jsem lezla jako malá (divím se, že mámu neodvezla rychlá), tak ti můžu říct že to nechápu! Teď stěží stoupnu na třetí žbrdlinu a už sténám strachem. Takže za mně ten žebřík taky radši osvítit a nazdobit:).

      Měj se krásně!
      papa

      Vymazat
  2. Někdy mi balkon nebo ještě lépe zahrada vážně chybí. Všechny nápady jsou inspirativní, ale konec je opravdu originální, to se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se ti nedivím. Děkuju:-).

      Měj se krásně!

      Vymazat
  3. Miluju různé lucerničky a světýlka, škoda jen, že většina lidí je používá jen v období Vánoc :)

    Zápisky z cest a života v Anglii ⇨ Diary of M

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markét, to s tebou souhlasím, ale myslím, že už i v čechách se mánie světýlek i lucerniček rozrůstá (byla jsem se podívat v Pepcu a tam toho mají tolik a za pár korun, že musí:-)))).

      Měj se krásně!

      Vymazat

Jste skvělí! Děkuju za Vaše komentáře ♥