Vyspaní do růžova?

My, matky na mateřské to máme snadné, užíváme dovolenou, pijeme koktejly, drbeme s kamarádkama, celý dny si jenom čteme, lakujeme nehty a po očku koukáme, přes zvednutý nohy, na naše milá, hodná dítka. Takže si užívám ta klidná rána, kdy, v rytmu štěkotu a řevu, vylítneme ven, v rychlosti vyvenčíme Rigu a vracíme se do vyhřátého bytu, snídáme a každodenní kolotoč může začít...


Ale poslední dobou, jsou ty rána vážně růžový. I když mám za sebou jen pár hodin spánku, zvedne mi taková cukrová obloha náladu.


Na sluníčko a teplo si ještě chvíli počkáme, takže když dopoledne na chvilku vykoukne, jdeme alespoň na chvilku ven.


Fotkám chybí ten sněhovej šmrnc, místo toho, my jsme vymrzlí až běda (a to bylo 8 stupňů, takže takový malý jaro ). Přijdeme domů vyfoukaný, s rudýma tvářema a smradlavou Riguškou, která se nikdy nezapomene vyválet v něčem luxusně voňavém. Naposledy to byla mrtvá ryba a nebýt postaršího rybáře opodál (a já nechtěla vypadat jako hysterka), tak by to schytala.  


Místo toho pak jela spokojená jako královna a Maty usnul, možná padnul z toho smradu do mdlob:-).






Někdy není člověku hej, ale většinou právě ty nejobyčejnější věci, jako procházka, nebo kus dortu nám dokáže zvednout náladu.




Mé nálady kolísají ve velkém a netroufám si ani na víc řádek, tak jsem vám nachytala pár slunečních paprsků a ty vám posílám:-)!


Mějte se krásně moji milí!

Vaše






CONVERSATION

2 komentářů:

  1. Krásné fotky, skoro bych ani neřekla, jak příroda může být někdy tak krásná :) Malému to mooc sluší ♥

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Podle mně, je příroda vždycky krásná:-).

      Měj se krásně! Maty děkuje:-)

      Vymazat

Jste skvělí! Děkuju za Vaše komentáře ♥