Nasedat, jede se kempovat!

Venku už je letně a moje bohémská duše touží po troše dobrodružství...pojedete taky? Nepotřebujete skoro nic, sbalte jen plážovou tašku, ve které nesmí chybět to nejnutnější ( takže slaměnej klobouk, brýle a nějaká hezká knížka), na sebe hoďte sandály a šaty. Připoutejte se, odjíždíme...




Poslední dobou (jako fakt vážně) pokukuju po karavanech. Já bych si ten svůj vyšperkovala, to je vám určitě jasný! Háčkovaný záclonky do oken, kuchyňskou linku už přetírám na tyrkysovo, vyměnila bych kování za nějaký retro, nádobí z blešáku na Notting Hill a hrnky, ty by byly jeden hezčí než druhej a klidně by některýmu chybělo ouško a vůbec by mu to nevadilo.


Nad postelí (která by byla samozřejmě obrovská, minimálně pro tři) by se po cestě houpaly světýlka, který v noci svítí jako světlušky a v posteli je spooousty různobarevných polštářů a nadýchaných peřin (na ty chladnější noci). Pelíšek pro Rigušku, ve kterým čas od času objevíme nějakou tu Matyáškovu zašantročenou hračku.


V lednici u nás najdete vždycky čerstvýho melouna, naložený maso na gril, (k němu salátek), okurkovou limonádu a zbytek vína (už jsem vám říkala, že mi na něj chodí nějakej skřítek?). 


V živé představě mám Matyáška a Rigušku jak jsou z karavanu nadšený, klidně i kdyby byl zaparkovanej na zahradě... bylo by to zkrátka dobrodrůžo. Jako dítě jsem milovala náš vlastnoručně pokreslenej, starej, nepojízdnej, ŽLUTEJ Wartburg a stan na zahradě ve kterým jsme mohly s kamarádkou Ivou spát - a když šel v noci děda s baterkou na obhlídku, málem jsme se pos... strachy:D.


A kam se pojede? Kam náš srdce povede (ale s největší pravděpodobností to bude ukrytá pláž nebo jehličím provoněnej les).


Ráno budeme snídat před karavanem a nalijeme kafe a čaj komukoli, kdo se na nás usměje a přinese si hrníček.



Máme rádio na baterky, ze kterýho hrajou starý božííí pecky.


Až dojedeme na pláž a uvelebíme se, bude se už pomalu smrákat, tak rozděláme oheň (nebojte, hasící přístroj máme pod postelí) a když budeme mít štěstí, potkáme partu lidí s kytarou, kterým dáme na oplátku buřta (rovnou dva) a před spaním si povyprávíme strašidelný historky...


A nebo si užijeme romantický večer, při němž nám budou hořet tváře (z ohně a zároveň láskou)... Nebe plný hvězd nad náma a všude kolem jen klid a ,,nahá'' příroda.


Nemůžu ani dýchat, je to prostě krása.. dokonalá krása...


Tak co, líbil se vám výlet? Kam byste vyrazili vy? Jeli byste sami, s bandou přátel, se svojí láskou (klidně i tou psí) nebo s dětma?

Mějte se pohodově!


Vaše GypsyLove
















A playlist na cestu:

America - Horse With No Name
The Doors - Riders on the Storm
George Harrison-My Sweet Lord
Janis Joplin - To love somebody
Slade - Look Wot You Dun

CONVERSATION

12 komentářů:

  1. Doufám, že ten tvůj vyšperkovaný karavan plný polštářků potká někde na cestách ten můj vyšperkovaný karavan plný polštářků a podělíme se o zbytky vína! Krásně inspirativní :) A do té doby pojedu třeba vlakem, to je taky fajn :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lily, tak na to se tesim, mozna koupime nakou tu lahvinku do zasoby, abychom poklabosily u ohne a sly spat az k ranu:). Vlakem jsem jezdila kazdy den - ackoli do prace, tak je to mnooohem lepsi nez nejakej bus;).

      Mej se krasne!

      Vymazat
  2. Zase jsem si krasne pocetla a zasnila se... taky bych rada karavan a nekam jet za svobodou😎🙏😃

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak plan na leto jasnej ne???:) Freeedoooommm❤️🌿☀️🌊

      Vymazat
  3. Jela bych hned :-)))...a zavzpomínala jsem si na několik karavanových sezón u móóřřřeee.....P.s.dík za virtuální návštěvu na mém blogu. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak super! Kam jste jezdili? Me by stacilo Chorvatsko☀️🌊💦

      Vymazat
  4. jooj tak to by som ineď išla :)) pekné inspo :)

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem vzdycky chtela mit karavan a procestovat svet. Tvuj clanek me do tech casu zase prenesl. =)

    https://zapisnikjednedivky.wordpress.com

    OdpovědětVymazat
  6. To je hezký. Tak jsem se hezky zasnila a ani se nedivím, že pokukuješ po karavanech. Hned bych někam vyrazila na hezkou dovolenou někam k vodě a to s přáteli, přítelem a pejskem :)

    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak vyraž i bez karavanu, pokud máš fajn lidi kolem sebe, tak je jedno kam a čím se pojede:-). Užívej!

      Vymazat

Jste skvělí! Děkuju za Vaše komentáře ♥