Jak a kde v Anglii nejlépe nakoupit aneb příručka nejen pro shopaholiky

Ať už jste shopaholici, nebo jen občasně nakupujete, doporučuji nákupy v Anglii. Vezměte si prázdnej kufr a zaleťte si na prodloužený víkend. Nakoupíte tady cokoli, ať už hledíte na kvalitu či na kvantitu, zkrátka každý si tu najde své. Ceny jsou oproti  ČR o 1/3 levnější a výběr o hodně větší. Najdete tu značky, které v ČR buď nejsou, nebo jsou zbytečně předražené.

Primark
Oblečení z Primarku seženete v ČR jen značku Atmosphere v New Yorkeru a to o dost dražší. Primark je i v Německu, ale tam není takový jako v Anglii (záleží samozřejmě kde nakupujete, pokud přímo v Londýně, či větším městě, bude sortiment větší než na předměstí). Jste-li milovníky trendy, či výstředního oblečení, které zrovna frčí, tak si zajděte sem. Upozorňuji, že tady seženete nové oblečení za ty nejlepší ceny. Není to ale pro ty, kteří si potrpí na kvalitní oblečení. V Primarku najdete snad všechna oddělení, dámské, pánské, dětské, kosmetiku, doplňky, domácí potřeby, bytový textil i dekorace.
Mrkněte na jejich stránky: https://www.primark.com/en/homepage












TK maxx
Je to můj oblíbený obchod. TK Maxx má přímo svojí značku Aphorism, ale najdete zde oblečení a obuv různých světových značek, jako je např. CK, Michael Kors, Vans, Converse, Roxy, DC apod. Jedná se o starší kolekce, takže jsou ceny o dost přívětivější než ve značkových obchodech. Zboží je originální. Sháníte-li kvalitní boty, originální značkovou módu, kosmetiku či nábytek, je TK Maxx jasnou volbou:-)
Stránky jsou: http://www.tkmaxx.com/
























Charity shopy
Aneb oblečení skoro zadarmo:-) Jsou to vlastně second handy ve kterých narazíte na kousky a značky, které byste jinde těžko hledali. Záleží v jaké čtvrti se ,,chariťák'' nachází. Čím dražší a luxusnější obyvatelstvo, tím lepší oblečení, protože veškeré zboží je od lidí, kteří jej už nepotřebují a tak je obchodům darují. Seženete tu doplňky do bytu i bižuterii, knihy i dávno zapomenutý interprety na CD, dětské hračky i oblečení (dětské jako jediné kupuji jen s originální cedulkou, tudíž nepoužité-i takové kousky tu totiž seženete). Další super věcí je, že výdělek jde do různých hospiců, zvířecích útulků a lidem, kteří pomoc potřebují. Doufám, že se jich v budoucnu dočkáme i u nás.
Zboží z charity shopů má svou duši a příběh, to já miluju...
















John Lewis
Je obchoďák, který v ČR nemáme. Většinou má několik pater a návštěva je tu minimálně na celý den. Seženete tu naprosto vše, od oblečení až po elektroniku. Obchoďák je luxusní a drahý. Značku preferují především angličané.
http://www.johnlewis.com/






Ostatní
Ostatní shopy a drogérie mají víc sortimentu. Na kvalitní dětské zboží doporučuji Next, Mothercare a John Lewis. Když si vychytáte výprodeje, máte vyhráno:-)




















Tak co, už máte letenku?:-)



CONVERSATION

2 komentářů:

  1. Tak to jsi vychytala!! Nalakala jsi me a hned jsem zasla do TK maxxu a je to sssssiiiileny to nakupvani tady. Vsude krasnych veci vsude hrozne moc vyberu a ty chodis a div si nekouses nehty a toho úsilí co te to stoji se premoct a vsechno to nevykoupit kdyz to vsechno strasne chces a desne potrebujes a hrozne se to hodi :-D :-D :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je přesný, já v UK bydlet, tak jsem pořád na mizině:)))

      Vymazat

Jste skvělí! Děkuju za Vaše komentáře ♥